Csatlakozzon az Enertech csapatához!

Társaságunk az Enertech Hungária több, mint 15 éve megbízható beszállítója a magyar villamosenergia piac résztvevőinek, az érvéghüvelytől a nagyfeszültségű transzformátorig, legyen szó energiaszolgáltatókról, kivitelezőkről, nagykereskedőkről, kiskereskedőkről vagy végfelhasználókról.. Ha egy 100%-ban magyar tulajdonú, folyamatosan fejlődő csapat hasznos tagja kíván lenni és megfelel az elvárásoknak, ne habozzon, jelentkezzen a megadott elérhetőségek egyikén.

Álláspályázat tájékoztató

Az Enertech Hungária Kft. mint álláspályázatot hirdető az álláspályázati jelentkezés keretében benyújtott személyes adatokat a pályázat benyújtását követően 12 hónapig kezeli.

Az Enertech Hungária Kft. munkatársai és vezetői munkaköri feladatuk, illetve vezetői megbízatásuk ellátásával összefüggésben, az ahhoz szükséges mértékben a személyes adataimhoz hozzáférhetnek, azokat kezelhetik.

A személyes adatok kezelésének, védelmének, valamint az ezzel összefüggő jogorvoslatnak törvényben és Szervezeti szabályzatban rögzített szabályairól az Enertech Hungária Kft. honlapján a az adatkezelés menüpontban (http://www.enertech.hu/adatkezeles) szerepel részletes tájékoztatás.


"A jelentkezéssel hozzájárulok a megadott személyes adataim 12 hónapig történő tárolásához, kezeléséhez."
A fenti adatkezeléshez a hozzájárulását az allas@enertech.hu email címre küldött elektronikus levéllel tudja visszavonni.