XXIII. Villanyszerelő konferencia - Online 

Az EMOSZ minden évben megrendezi a Villanyszerelő konferenciát, az elmúlt években már két alkalommal (tavasszal és ősszel). Nincs ez másként most sem. A szervezők idén tavaszra is meghirdették a rendezvényt, de sajnos a körülmények új kihívások elé állították őket. A személyes találkozások minimalizálása, de az információ átadásának a szükségessége az Online pályára irányította a csapatot.
A esemény eredeti napján, 2020 március 24-én 8:00-kor megnyitja kapuit, ha virtuálisan is XXIII. Villanyszerelő konferencia, hogy mindenki tudjon csatlakozni, majd 9:00-kor eldördül a startpisztoly és kezdetét veszi a rendezvény.
Sok energiát ráfordítva az összes előadás a technika segítségével rögzítésre került és egy élő adásba lesznek elindítva. “Itt” lesznek az előadók is és valós időben egy élő (írásos/chat) beszélgetés keretében lesz lehetőség kérdezni tőlük.
Mint az előadások listájából is kiderül most is lesznek cég-független és céges előadások is, néhány bemutatkozó és termékismertető videóval.
Úgy gondoljuk, hogy ebben az időben, mikor a digitális oktatást be kellett vezetni pár nap leforgása alatt egy remek lehetőség az iskoláknak, egyetemeknek és oktatóknak is, hogy egy napot ilyen formában meg tudnak oldani. A rendezvény a tanulók, hallgatók és oktatók részére teljesen ingyenes, de regisztrációhoz kötött. (Ha nincs meg az e-mail cím, akkor nem tudnak rá információt küldeni).

Regisztráció, a XXIII. Villanyszerelő online konferenciára:
http://emosz.hu/event/villanyszerelo-konferencia/

A várható előadások listája:

Dr. Kovács Károly - DEHN - Termékújdonságok a villám- és túlfeszültség-védelem terén
Mucsi Gyula - 2020. évi újdonságok a KAISER cég kínálatában
Pásztohy Tamás - Fogyasztásmérés és Túlfeszültség-védelem a MSZ 447 tükrében
Magyar Klára - Közel 100 év fejlesztése a Koposnál
Dr. Novothny Ferenc - Kisfeszültségű installáció korszerű zárlatvédelme (Áramvédőkkel kapcsolatos ismereteink felelevenítésére)
Arató Csaba - OTSZ és TVMI-k villamos szakterületet érintő főbb változásai
Szász János - Elektromos fűtések fogyasztása és egyéb költségei a TNM rendeletnek megfelelően
Vesely Zoltán - A SEZ - ről röviden
Enertech Hungária Kft. - Professzionális kábelhúzási megoldások a Runpotec segítségével
Hunyadi Sándor - Hogyan építsünk ki jól használható mérőrendszert?
Horváth Katalin - Villanyszerelés mentős szemmel
Horogh Gyula -  Változások a felnőttképzés területén…
Tóth Gergely - 15 percben a FAM-ról