A Runpotec új csomag akcióval, a villanyszerelő alapcsomaggal indítja a 2020-as évet. Az akciós csomag kiemelt terméke a Runpotec behúzó szerszáma, a Runpo5, ebből is a 30 méteres verzió.

Runpotec villanyszerelő alapcsomag

Runpotec Runpo5 30 m. 

A triplán csavart, műanyagszálas behúzó a Runpotec méltán híres fejlesztése. A Runpoglider fejjel ellátott behúzó után vette fel a Runpotec "A legerősebb kábelbehúzó" szlogent. 
A Runpo5 2 darab Runpoglider fejjel szerelve érkezik. Aminek akkor van jelentősége, ha véletlenül munka közben elvágják a behúzószálat, akkor a szál megfordításával tovább használható a behúzó szerszám.

A Runpo5 nagy előnye a többi behúzószállal szemben az ütésálló műanyagból készült tok is, aminek segítségével jelentősen megkönnyíthető a behúzás.
A triplán csavart műanyagszál két további kiváló tulajdonsággal is gazdagítja ezt az eszközt:

  • Csavart felület miatt kisebb felületen érintkezik a védőcsővel
  • Speciális polimerből kialakított szál szinte törhetetlen, ezért akár kis rádiuszú ívben is használható

A Runpo5-ről készült videó kiválóan szemlélteti azokat az előnyöket, amivel a Runpo5 gazdagítja használóit:
 


Runpotec X-Board XB300 profi kábelcsévélő 

Az X-Board termékcsalád kisebbik tagja. Valószínűleg a legkompaktabb kábelcsévélő a világon! Kis mérete és tömege miatt könnyen szállítható, könnyen munkába fogható, nem kell cipekedni, nem kell barkácsolással tölteni az időt.

  • Az XB300 kábelcsévélő 1,26 kg súllyal ellenére 300 kg-ig terhelhető.
  • A csúszásmentes talpak miatt a kábelcsévélő stabil marad és az építési területen esetleg már kialakított padlózatot sem teszi tönkre.
  • Univerzális szinte minden kábeldob típushoz 300 kg-ig, még a sérült peremű kábeldob sem jelent akadályt.

A megfelelő XB tüske segítségével a kábelcsévélő kompatibilis a Runposticks menetes bazaltrúddal. Ennek segítségével megkönnyíthető a munkavégzés az XB300-al, így könnyebb a kábeldobok felhelyezése és nagyobb ütemű, hirtelen lecsévélésnél is megakadályozható a kábeldob elmozdulása.

 

Runpotec Kábelsíkosító hab 

Ez a 400 ml kábelsíkosító hab elengedhetetlen tartozékká válhat minden villanyszerelő szerszámos ládájának. A kiválóan működő kábelsíkosítók használata is problémás lehet mennyezeti munkák végzése során, ilyenkor tapasztalják meg sokan, hogy az amúgy jól működő kábelsíkosító visszafolyva kellemetlenségeket okozhat. Ennek elkerüléséhez kiválóan alkalmas a Runpotec kábelsíkosító hab.  

Runpotec W-box rendszerkoffer

Rend a lelke mindennek! Ez a Sortimo kompatibilis tároló alkalmas a csomag teljes tartalmának tárolására. A Runpotec szerszámok meghálálják a törődést, a megfelelően tárolt és használt szerszámok hosszú éveken át kiszolgálják használóikat, ebben segít ez a speciálisan ezeknek a termékeknek kialakított tárolódoboz.
 
Mindez egy csomagban, mert úgy gondoljuk, hogy a XXI. században egy villanyszerelőnek ez már alapfelszerelés. Mit adunk mi hozzá? A legjobb árat! A csomag az eredeti ár töredékéért megvásárolható. Nettó 107.240,- Ft. helyett csak nettó 73.990,- Ft. 


Ha Runpotec behúzó vagy kábelcsévélő vásárlásban gondolkozik, ez a legkedvezőbb csomagajánlat, ami a piacon van!