Az Enertech Hungária ez alkalommal egy 21 m2 standon várta az érdeklődőket, ahol is cégünk mindhárom divíziója képviselte magát. Így akik eddig csak cégünk egy-egy részlegével dolgoztak együtt, azoknak most lehetőségük nyílt további üzletágainkat is megismerni.

A kiállítás során fontosnak éreztük, hogy lehetővé tegyük villamos szakemberek és felhasználók számára azt, hogy a termékeinket ne csak fényképeken és videókon lássák, hanem ki is tudják azokat próbálni.  Ez kiemelten igaz volt a Jokari kábelkésekre, kábelcsupaszítókra és a Runpotec behúzó szalagokra, valamint kábeldob csévélőkre.

A Jokari kábelcsupaszítók élesben bizonyíthatták, hogy használatuk hatékony és biztonságos munkavégzést tesz lehetővé és nagyban megkönnyítik felhasználóik munkáját. A kiváló minőség és formatervezett kialakítás miatt folyamatos munkavégzésre is alkalmasak. Mivel a Jokari 68 különböző megoldást kínál, így ezeket élesben is ki tudták az érdeklődők próbálni, összehasonlítani egyiket a másikkal. A feltett kérdésekre szakértő kollégáink a helyszínen válaszoltak.

Az általunk képviselt márkák közül a Cellpack is kiemelt helyet kapott a szakmai napon. A Cellpack kisfeszültségű meleg zsugoranyagok és öntőgyantás termékeket is nagy érdeklődés övezte.

Egy komoly akcióval is készültünk a Sonepar szakami napra és az azt követő időszakra. Egy olyan csomagot állítottunk össze, ami jelentősen megkönnyíti felhasználóik munkáját.
Runpotec XB500 + Jokari 4-70 kábelkésrendszer + Runpometer RM80 lézeres távolságmérő, most akár 74000 Ft árkedvezménnyel, csak a Sonepar Magyarországnál. 

Összeségében egy nagyon jó hangulatú, de mégis komoly szakmai tartalmú rendezvényen vehettünk részt, a most 20 éves Sonepar Magyarország jóvoltából.

Köszönjük a lehetőséget a Sonepar Magyarországnak!