ELŐSZERELT BETONHÁZAS TRANSZFORMÁTORÁLLOMÁSOK

Betonbau UF belső kezelőterű transzformátor állomás

A németországi székhelyű transzformátorállomás gyártó, a BE­TONBAU magyarországi képviseletét is cégünk látja el. A Beton­bau által gyártott kompakt betonházas transzformátorállomások, kiváló minőségű, biztonságos és helytakarékos megoldást kínál­nak áramszolgáltatóknak, intézményeknek, ipari felhasználóknak.

A képviselt gyártók berendezéseinek forgal­mazásán túl vevőink számára komplett energiaellátási rendszert kínálunk, azaz a primer (10 és 20kV-os) berendezéstől a transzformátoron át egészen a kisfeszültségű elosztó­ig minden berendezés és szerelvény gyártására és szállítására felkészültünk.

Az előszerelt transzformátorállomások helyszíni összeszerelését, üzembe helyezését, garanciális javítását és karbantartását társaságunk erre kiképzett szakemberei vég­zik. Megrendelőink között tudhatjuk a legtöbb magyarországi áramszolgáltató társasá­got, de ipari létesítmények villamos fővállalkozóit, naperőművek – napelem parkok, szélerőművek, biogázerőművek, kivitelezőit és beruházóit is.

A BETONBAU GMBH RÖVID BEMUTATÁSA

A BETONBAU GmbH-t tulajdonosai 1963-ban alapították. A cég első pillanattól kezdve úttörő szerepet játszott a beton transzformátor állomások fejlesztésében, gyártásában. A BETONBAU GmbH jelenleg 7 önálló gyáregységgel rendelkezik, melyek mindegyike a DIN EN ISO 9001 szabvány szerinti tanúsított minőségbiztosítási rendszert működtet.

Betonbau betonházak használata áramszolgáltatói és kis-erőművek területénA vállalat szakembergárdája közel 45 éves gyártási tapasztalatát nemcsak termékeik fejlesztése során kamatoztatja, hanem szakmai tudásával és eredményeivel jelentősen hozzájárult a vonatkozó, jelenleg is érvényes német és nemzetközi szabványok kialakulásához. Fennállásuk óta a transzformátor állomások témakörében több, mint 60 szabadalmat jelentettek be és több mint 30 esetben hozták nyilvánosságra szakmai fórumokon legújabb eredményeiket.

A BETONBAU név az európai villamos szakmai körökben mindenki számára ismert. Piaci részesedésük ebben a szegmensben Németországban meghaladja a 40%-ot,
szakterületükön vezető pozíciót töltenek be. Gyáraik össztermelése évi kb. 6000 db betonállomás, amely természetesen magába foglalja a nem áramszolgáltatói területen felhasznált épületeket is.

A BETONBAU nemcsak egyszerűen transzformátor állomások, vagy beton elemek, házak sorozatgyártásával foglalkozik, hanem kihasználva a rendkívül rugalmas és megbízható gyártástechnológia előnyeit az esetek döntő többségében komplex módon egy konkrét műszaki-gazdasági feladatot old meg. Termékei ennek megfelelően nem egyszerű tömegáruk, hanem egyedi jelleggel is bíró, feladat orientált és a hosszú távú szempontokat is ötvöző gazdaságossági optimumon alapuló létesítmények.

KOMPAKT BETONHÁZAS TRANSZFORMÁTORÁLLOMÁSOK UK KÜLSŐ KEZELŐTERŰ ÁLLOMÁSOK

 

KOMPAKT: MERT SOK TERÜLETEN HASZNÁLHATÓ!
A Betonbau által gyártott betonházas transzformátorállomások kiváló minőségű, biztonságos és helytakarékos megoldást kínálnak áramszolgáltatóknak, intézményeknek, ipari felhasználóknak, illetve kiserőművek napelem parkok, szélerőművek, biogázüzemek üzemeltetőinek.


KOMPAKT, MERT HELYTAKARÉKOS!
A Betonbau Kompakt állomások 1.47 - 1.82 máteres föld feletti magassággal könnyen beolvadnak a környezetbe legyen szó akár városi, ipari vagy külterületi alkalmazásról.

 

KOMPAKT MERT, EGYEDÜLÁLLÓAN VARIÁLHATÓ ELRENDEZÉS!
A Betonbau UK sorozat az iparágon belül egyedülállóan sok lehetőséget biztosít, a mind a külső méretekben, mind a belső elrendezés kapcsán páratlan rugalmasságot kínál. A nyílászárók kivitele, helye, mérete és nyílásiránya a mindenkori igények szerint alakítható ki.

 

KOMPAKT: MERT KÉSZRE SZERELT!
A transzformátorállomás készre szerelt, transzformátorral együtt szállítható, így a telepítés helyszínén minimálisra csökken az csatlakoztatáshoz és a beüzemeléshez szükséges idő.

BETONBAU UF Belső kezelőterű állomások

A legrugalmasabb megoldás. 

A Betonbau belső kezelőterű állomásai a piacon egyedülállóan testre szabható megoldás kínálnak felhasználóinak, legyen szó akár áram, gáz vagy vízszolgáltatóról, vasúti, vagy telekommunikációs alkalmazásról.
A belső kezelőterű állomásokon belül 4 különböző típust különböztetünk meg.

  • Normál föld feletti állomás.
  • Süllyesztett állomások
  • Állomások lejtős területekre
  • Földalatti állomások.

 

A Betonbau UF belső kezelőterű állomok szabadkezet adnak a tervezésnél. A Betonbau által szabadalmaztatott gyártási technológiára épülő, "blokk" elven alapuló kivitelezés számtalan lehetőséget biztosít, amit felhasználói igény szerint kombinálhatunk.
Az eredmény? Egyedi megoldás széria áron. 

 

Ajánlatot kérek