Enertech Hungária kft. A villamosipari fémmegmunkálás specialista - Áramvezető sínek gyártása

Enertech Hungária Kft. – Villamosipari fémmegmunkálás divízió

Az egyre növekvő kereslet transzformátorállomásaink iránt megkövetelte a kellő mennyiségű áramvezető sínek (E-Cu, E-Al) megmunkálásához szükséges gépparkunk bővítését, korszerűsítését. A piaci tendenciák figyelembevételével nagyobb lépésre szántuk el magunkat és a komolyabb beruházásunk eredményeképp, új CNC vezérlésű berendezéseink nagy kapacitásának következtében belső megrendeléseink mellett lehetőségünk nyílt külső, egyedi és nagy-szériás megbízások felvételére is.

Boschert CU Profi

Áramvezető sínek stancolása

A Boschert CU Profi speciálisan réz- és alumínium sínek megmunkálására tervezett gép. A CU Profi az áramvezető síneket teljes körűen és mindenek előtt rendkívül hatékonyan dolgozza fel, így a különböző stancolási folyamatok (lyukasztás, nibbelés, süllyesztés, kopoltyúzás) mellett, jelöl és menetet vág. A CU Profi nyolc szerszámhellyel rendelkezik és három különböző menetátmérőig szerszámcsere nélkül működtethető.


Boschert CU Profi vágófej

A CU Profihoz tartozik továbbá külön vágófej (60x8mm), mely az áramvezetősíneket ismételhetően a kívánt hosszúságra vágja. Az oldalsó szorítófogókkal ellátott beépített anyagbehúzónak köszönhetően a feldolgozás szinte hulladékmentessé válik. A hidraulikus sínrögzítés biztosítja a megmunkált réz- vagy alumíniumsínek formatartását. A stancolt késztermék elvezetése automatikus billenőasztal segítségével történik, így egy áramvezetősín teljes hosszában (4000mm) feldolgozható megszakítás nélkül.


Megmunkálható sínek méretei és műszaki adatok:

Hosszúság: 4000mm (opcionálisan 6000mm)
Szélesség: 15-200mm
Vastagság: 3-15mm (opcionálisan 20mm)
Szerszámhelyek száma: 8 (AMADA)
Szerszám átmérő max: 31,7mm (Menetvágás: M3-M16)
Stancoló erő: 1x400kN (40T)
Helyzetpontosság: ∓ 0,1mm
Ismétlési pontosság: ∓ 0,05mm

réz áramvezető sinek

Áramvezető sínek hajlítása

A stancolási folyamatok mellett a fémsínek hajlításait a Boschert Gizelis G-FLEX 3140 típusú berendezéssel végezzük, mellyel a sínek hosszanti megmunkálása is tökéletesen kivitelezhető. Digitális érintőképernyős vezérlése miatt könnyen kezelhető, ami rendkívül precíz és effektív termelést eredményez.

CNC élhajlítógép

Élhajlítás. Megmunkálható sínek méretei és műszaki adatok:

Hajlítási hossz: 3100 mm
Nyomóerő: 140 T
Tengelyek száma: 4

Tegye próbára teljesítményünket és megbízhatóságunkat, várjuk megkereséseiket alábbi elérhetőségeink egyikén:KapcsolatDivízió vezető: Hangonyi Frederika
E-mail: hangonyi.frederika@enertech.hu
Mobil: 36 30 634 18 97
Címünk: 2440 Százhalombatta, Műszerész köz 4.
Telefon: 36 23 540 505
Fax: 36 23 540 506
e-mail: enertech@enertech.hu
Web: www.enertech.huKosár

A kosár üres.