Termékinformáció

J30900 - Jokari Allrounder univerzális kábelcsupaszító - Jokari Allrounder univerzális kábelcsupaszító<br><h2>Az ezermester Jokari Allrounder</h2>
<div><p>A Jokari kábelcsupaszítók kényelmes és hatékony használatuk folytán nagyban megkönnyítik felhasználóik munkáját. A kiváló minőség és formatervezett kialakítás miatt folyamatos munkavégzésre is alkalmasak. </p><p>A Jokari termékek közül is kiemelkedik sokszínűségével az igazi ezermester Jokari Allrounder. </p><p>A Jokari Allrounder alkalmas hengeres és lapos kábelek szigetelésének eltávolítására.
Az Allrounder általános elektromos kábelek, Coax kábelek, CAT kábelek, telefonkábelek, szolár kábelek, szenzor kábelek szigetelésének szakszerű eltávolítására használható. </p><p>A fő pengék mellett két extra csupaszító horony is található vezeték csupaszításra. Az eltávolítható Hossz-Stop segítségével minden kábel szigetelése azonos hosszúságban távolítható el.
A keresztirányban elhelyezett extra penge segítségével pedig a kábel szigetelés hosszirányú vágása sem okoz problémát.</p>
</div>
<div>
<ul>
<li>Hengeres kábelek 4-15 mm átmérő között</li>
<li>Lapos kábelek maximum 15 mm szélességig</li>
<li>Ergonomikus kivitel</li>
</ul>
<div><p>Azoknak, akik az Allroundert folyamatos munkavégzésre használják nagyszerű kiegészítést nyújt a Jokari Locator Box, melynek segítéségével külön beállítható a vágás mélysége és a nyomás ereje is limitálható.
A Locator Box nem része az Allrounder terméknek, tartozékként külön megvásárolható.
</p></div>
<div><br></div>
</div>
<iframe width="560" height="315" src="https://www.youtube.com/embed/0aeflCdsNiU?rel=0" frameborder="0" allow="autoplay; encrypted-media"></iframe>
Jokari Allrounder univerzális kábelcsupaszító
Cikkszám:
J30900
Mennyiségi egység:
db
6 385,00 Ft
8 108,95 Ft
0 0
 
db

RÉSZLETEK:

Jokari Allrounder univerzális kábelcsupaszító

Az ezermester Jokari Allrounder

A Jokari kábelcsupaszítók kényelmes és hatékony használatuk folytán nagyban megkönnyítik felhasználóik munkáját. A kiváló minőség és formatervezett kialakítás miatt folyamatos munkavégzésre is alkalmasak. 

A Jokari termékek közül is kiemelkedik sokszínűségével az igazi ezermester Jokari Allrounder. 

A Jokari Allrounder alkalmas hengeres és lapos kábelek szigetelésének eltávolítására. Az Allrounder általános elektromos kábelek, Coax kábelek, CAT kábelek, telefonkábelek, szolár kábelek, szenzor kábelek szigetelésének szakszerű eltávolítására használható. 

A fő pengék mellett két extra csupaszító horony is található vezeték csupaszításra. Az eltávolítható Hossz-Stop segítségével minden kábel szigetelése azonos hosszúságban távolítható el. A keresztirányban elhelyezett extra penge segítségével pedig a kábel szigetelés hosszirányú vágása sem okoz problémát.

  • Hengeres kábelek 4-15 mm átmérő között
  • Lapos kábelek maximum 15 mm szélességig
  • Ergonomikus kivitel

Azoknak, akik az Allroundert folyamatos munkavégzésre használják nagyszerű kiegészítést nyújt a Jokari Locator Box, melynek segítéségével külön beállítható a vágás mélysége és a nyomás ereje is limitálható. A Locator Box nem része az Allrounder terméknek, tartozékként külön megvásárolható.


Opciók

J30910 - Jokari Locator Box Allrounder és UNI PLUS kábelcsupaszítóhoz - Jokari Locator Box Allrounder és UNI PLUS kábelcsupaszítóhoz...
7 815,00 Ft
9 925,05 Ft
 
raktáron
db

Helyettesítő termékek

Kosár

A kosár üres.