Termékinformáció

101360 - Runpotec Profi kábelcsévélő XB500 - Runpotec X-board Profi-kábelcsévélő, 500mm. Tulajdonságok: Kompakt univerzális, professzionális kábeldob le és felcsévélő, minden kábelhez, vezeték típushoz és gégecsövekhez is. Lehetővé teszi a problémamentes, gyors és hatékony munkát. 800 kg-ig terhelhető, és szinte minden típusú dobhoz illeszkedik. Különösen alkalmas sérült kábeldobokhoz is. Csúszásmentes és biztonságos állvány 8 gumírozott lábbal. Terhelhetőség: 800kg  (kábel + dobsúly) <br><div><h1>Runpotec X-board</h1><div><br></div><div>X-Board kábelcsévélő rendszereket úgy tervezték, hogy kiszolgálja azon felhasználók igényeit akik napi szinten dolgoznak kábelekkel. Legyen szó egyszerű kábelgyűrűről vagy nagy méretű kábeldobról. </div></div><h2>Runpotec XB 500 professzionális kábelcsévélő</h2><div> </div><div>A kompakt XB 500 professzionális csévélő alkalmas szinte minden típusú vezeték, kábel gyűrű, kábeldob és gégecső illetve egyéb flexibilis csövek fel és le csévélésére.</div><div>Praktikus kialakításának köszönhetően hatékony és gyors munkavégzést tesz lehetővé. A 800 kg-os teherbírással szinte bármilyen típusú kábeldobhoz használható, még a sérült kábeldob karimák sem okoznak problémát.</div><div> </div><div>A 8 db gumírozott láb lehetővé teszi a biztonságos elmozdulás mentes kábel le és felcsévélést.</div><div>A stabilitáson felül a gumírozott lábaknak komoly szerepe van a padlózat munkafelület megóvásában azokon a helyeken, ahol már kész padlózat van.</div><div> </div><div>Az állítható magasságú fedő biztosítja a kibontott kábelekkel, laza kábelgyűrűkkel és csövekkel való fennakadásmentes munkavégzést és megakadályozza a véletlen le-csévélődést is. Egyszerre akár két különböző kábel gyűrű le és felcsévélésére is használható.</div><div> </div><h3>Runpotec XB500 Előnyei:</h3><div>Univerzális, szinte minden kábel gyűrű, kábeldob típushoz és.</div><div>800 kg-i terhelhető.</div><div>Sérült kábeldob karima sem jelent akadályt.</div><div>Csuszásmentes stabil kialakítás</div><div><br></div>  
<iframe width="560" height="315" src="https://www.youtube.com/embed/UENmnEqjoQI?rel=0" frameborder="0" allow="autoplay; encrypted-media"></iframe>
Runpotec Profi kábelcsévélő XB500
Cikkszám:
101360
Mennyiségi egység:
db
101 456,00 Ft
128 849,12 Ft
0 0
 
db

RÉSZLETEK:

Runpotec X-board Profi-kábelcsévélő, 500mm. Tulajdonságok: Kompakt univerzális, professzionális kábeldob le és felcsévélő, minden kábelhez, vezeték típushoz és gégecsövekhez is. Lehetővé teszi a problémamentes, gyors és hatékony munkát. 800 kg-ig terhelhető, és szinte minden típusú dobhoz illeszkedik. Különösen alkalmas sérült kábeldobokhoz is. Csúszásmentes és biztonságos állvány 8 gumírozott lábbal. Terhelhetőség: 800kg  (kábel + dobsúly)

Runpotec X-board


X-Board kábelcsévélő rendszereket úgy tervezték, hogy kiszolgálja azon felhasználók igényeit akik napi szinten dolgoznak kábelekkel. Legyen szó egyszerű kábelgyűrűről vagy nagy méretű kábeldobról. 

Runpotec XB 500 professzionális kábelcsévélő

 
A kompakt XB 500 professzionális csévélő alkalmas szinte minden típusú vezeték, kábel gyűrű, kábeldob és gégecső illetve egyéb flexibilis csövek fel és le csévélésére.
Praktikus kialakításának köszönhetően hatékony és gyors munkavégzést tesz lehetővé. A 800 kg-os teherbírással szinte bármilyen típusú kábeldobhoz használható, még a sérült kábeldob karimák sem okoznak problémát.
 
A 8 db gumírozott láb lehetővé teszi a biztonságos elmozdulás mentes kábel le és felcsévélést.
A stabilitáson felül a gumírozott lábaknak komoly szerepe van a padlózat munkafelület megóvásában azokon a helyeken, ahol már kész padlózat van.
 
Az állítható magasságú fedő biztosítja a kibontott kábelekkel, laza kábelgyűrűkkel és csövekkel való fennakadásmentes munkavégzést és megakadályozza a véletlen le-csévélődést is. Egyszerre akár két különböző kábel gyűrű le és felcsévélésére is használható.
 

Runpotec XB500 Előnyei:

Univerzális, szinte minden kábel gyűrű, kábeldob típushoz és.
800 kg-i terhelhető.
Sérült kábeldob karima sem jelent akadályt.
Csuszásmentes stabil kialakítás

Opciók

Helyettesítő termékek

Kosár

A kosár üres.